Direktlänk till inlägg 17 mars 2014

Så ni vet om Illuminati, Frimurarna, Council Foreign Relations, Bilderberggruppen, Skull and Bones?

Av Tilly - 17 mars 2014 09:43

Så ni vet om Illuminati, Frimurarna, Council of Foreign Relations, Bilderberggruppen, Skull and Bones, Club of Rome, Knights of Malta och andra mer eller mindre hemliga maktsällskap?

 

Men vad gör ni egentligen för bekämpa dom och deras agenda, Att skapa en mer centraliserad maktstruktur med så få människor som möjligt med makt över så många som möjligt? Så kallad Världsregering.

Sponsrar ni deras företag? Fortsätter ni mata kapitalismen genom materialism som gör er delaktiga till miljöförstöringen? Handlar ni ekologiskt?, Är ni vegeterian/vegan och på så sätt bidrar till minskad miljöförstöring? Köper ni flourfri tandkräm?, Har ni slutat eller dragit ner på Socker, Aspartam? Undviker ni vaccin? Läser ni tidningar, Lyssnar på Radio eller tittar på TV och låter er matas av deras propaganda maskiner?

Sätter ni er själva i deras händer genom att ta lån och vara förlsavad genom skuld? Går ni emot och står upp för ett allt mer orättvisare och mer omoraliskt samhälle? Orkar ni bry er eller är det för jobbigt och ni känner er för maktlösa att kunna skapa en förändring? Sitter ni fortfarande och pratar politik och andra meninglösa illusioner, röstar ni och fortsätter att mata detta systemet även om ni vet att det inte spelar någon som helst roll vilken sida du väljer höger eller vänster, eftersom det är pengarna som styr båda sidorna...


 

Upplyser ni folk omkring er om deras existens eller vågar ni inte av rädsla att känna er dumma? För att bli förnedrad, kränkt, hånad eller förlöjligad för att man står upp för vad som är rätt? Då har ni absolut ingen aning om hur dumma ni kommer känna er, när väl kontroll samhället sätter igång på allvar, och de framtida generationer skall tvingas behöva växa upp i det kommande totalitär samhället.

När nu övervakningsamhället polis/facist staten börjar ta form i en allt mer snabbare takt omkring oss,
Och så länge folk väljer att stoppa huvudet i sanden och ignorera eller blunda för detta av ren rädsla och inte vågar stå upp och prata ut om vad som egentligen sker bakom våra ryggar, så kommer det aldrig kunna bli bättre.

Det är av enbart på grund av ignoransen och rädslan att börja ta personligt ansvar bland människor som världen är och ser ut som den gör, Vår ignorans, förnekelse och rädsla är deras enda sanna makt över oss.
För att människor inte vågar längre stå upp för vad som är moraliskt rätt att göra, För vad som innebär att agera utefter sunt förnuft och att kämpa helhjärtat för sanningen.

 

Det är lätt att skylla på dessa maktorgan, stora företag eller annat, att världen är som den är, Men skall vi komma till sanningen så är det enbart vårt egna fel och våran egna ignorans som bidrar till att det är och ser ut så här,
Så att peka finger på andra individer och inte ta perosnligt ansvar leder oss ingenstans. Det måste först ske en inre förändring för att den sedan skall kunna ske en yttre förändring, So below, So above.

New Age rörelsen tror att genom att sitta och meditera i ljus och i positivitet och bara genom att tro på lagen av attraktion så kommer allt bli bra. Detta bidrar enbart till den spirituella formen av ignorans och är lika mycket egoism som dom som ännu inte vaknat eller vill inse sanningen, För så länge man av rädsla inte vågar gå emot vad som är fel och blundar för det, Så spelar det ingen roll vad man vet, tror eller tycker.
 
För saken är att utan handling, utan ett agerande och utan framförallt modet att vilja förändra och ha förädnring,
Så kan aldrig någonting förändras eller bli bättre. 

Vi alla människor föds med en likgiltlighet och fri vilja i en värld där naturliga lagar styr, Det enda som separerar oss är våra handlingar och vårt beteende.

Och om du av fri vilja, väljer att inte agera. Så är du också lika stor del av orättvisan som sker omkring oss,
Du är helt enkelt varken bättre än dom som håller oss som slavar och vårt medvetande i kontroll.

För din tro gör dig inte till en bättre människa, Det är enbart ditt beteende som gör. Ett beteende bör utgå ifrån att alltid försöka handla så moraliskt rätt som möjligt emot andra individer och agera utefter moraliska handlingar.

Vilket innebär i grunden är att aldrig skada någon annan person eller stjäla ifrån någon annan! Så här enkelt är det och så länge du inte skadar någon annan individ så har du heller aldrig begått något som helst fel, men vi har ett samhälle där staten tvingar på oss omoraliska lagar och försöker genom våld och rädsla få oss att inte agera eller se till vad du får och inte får göra med ditt liv eller din kropp.

Det bevisar bara på våra makthavare är våra slav mästare och vi är slavarna som lyder under dessa omoraliska påhittade lagar som enbart handlar om att begränsa, försvåra och försämra vår tillvaro och våra friheter.

Hur som helst att kalla människor för får, Att trycka ner och håna dom som ännu inte vaknat för den skrämmande verkligheten att vi är slavar åt en elit som vill trycka ner oss och hålla oss omedvetna om sanningen är ett helt fel agerande! Det är bara genom att informera på ett kärleksfullt, respektfullt, fredligt, ärligt och ödmjukt sätt som vi kan komma frammåt och få den förändring vi vill se och sluta ge makt åt dom som utnyttjar vår okunskap.

Vi alla människor har ett val och ett stort ansvar att ta, hur jobbigt det än må vara, Att antingen fortsätta leva i rädsla. förnekelse och ignorans för vad som är eller att börja leva i kärlek, acceptans och förståelse för vad som är.

Ett samhälle uppbygt på rädsla kommer leda oss till ett omoralisk samhälle och kommer sluta i kontroll och kaos och förmodligen vår framtida utrotning som ras.
Ett samhälle uppbygt på kärlek kommer leda oss till ett moraliskt samhälle där frihet och ordning och evolution av vårt allas medvetande är möjlig.   


Så vad väljer du, kärlek och kunskap eller rädsla och ignorans?

In Lak'ech

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tilly - 18 juli 2014 18:38

DDT som folk sprutade överallt i mat och badade i förr i tiden, Nu idag vet man med självklarhet att det skapade Polio och annat skadligt....Asbest var något man byggde hus med förr och folk jobbade i det utan minsta tanke på dess skadlighet, Idag är...

Av Tilly - 8 maj 2014 20:38

Tänk om pengar hade styrt och kontrollerat allt här i världen! Tänk om det fanns en grupp män som skapade pengarna ur ingenting och kunde sätta andra människor i skuld till dessa män genom sitt pengaskapande? Vilken gudagåva det skulle vara att kunna...

Av Tilly - 2 april 2014 23:32


Jag har googlat och letat, ifrågasatt, Satt mig in om denna händelse på flashback och överallt för att få mer information och uppgifter. Men uppgifterna kring denna dödsmisshandel är väldigt otydliga och oklara och insåg att ingen verkar egentligen i...

Av Tilly - 19 mars 2014 06:23

Först och främst innan jag börjar vill jag poängtera att vår Media kontrolleras av Bilderberggruppen. Det är världens största maktorganisation, där världens mäktigaste människor träffas varje år i hemlighet och diskuterar sin agenda till en världsord...

Av Tilly - 18 mars 2014 18:00

Har ni någonsin funderat på varför det alltid är de mest kärleksfulla, empatiska och människors som vill ha fred och frihet på jorden som blir mördade eller råkar illa ut?...   Då ställer man sig även frågan hur det kommer det sig att dom som blir vå...

Ovido - Quiz & Flashcards