Direktlänk till inlägg 14 mars 2014

"Om rösträtten kunde skapa förändring så skulle dom göra det olagligt.”

Av Tilly - 14 mars 2014 16:45

”Om rösträtten kunde skapa förändring så skulle dom göra det olagligt.” – 
Emma Goldman 

Visst ligger det någonting i det?

Så många generationer har kommit och gått sen det demokratiska experimentet startade, och det enda demokratin har lett till är mer centralisering av makt och mer moraliskt förfall i samhället.

Så rösta inte. Debattera inte. Ödsla inte någon som helst energi på politiken, eftersom det bara bidrar till att upprätthålla den rökridå som höger-vänster-skalan är.

Men, om man inte kan göra skillnad genom de politiska kanalerna vad kan man då göra för att skapa ett friare samhälle? Jo, du kan låta dina handlingar tala för sig själv. Knepet är att leva som om staten inte finns. Vad innebär det?

Det innebär att minska och eliminera allt beroende av välfärdsapparaturen genom att:

•Ta hand om sig själv och sina egna.

•Lösa sina egna problem inom familjen och inom det lokala samhället.

•Se till att man har mat på bordet eller i jordkällaren oavsett om man förlorar jobbet eller ej, förslagsvis genom att anlägga ett grönsaksland och plantera ett par fruktträd.

•Följa sina egna moraliska koder istället för statens (ofta omoraliska) lagar.

•Skapa sina egna alternativa betalningsmedel som ersättning för statens förfalskade fiatvaluta.

•Byta tjänster med grannen om möjligt istället för att köpa tjänster av andra och därmed ge bränsle till skattesystemet. Prioritera lokal gemenskap och frivilligt samarbete framför statligt sanktionerad handel.

•Ta ansvar för sin egen säkerhet i hemmet och området där man bor 

•Leda sina barns bildning, oavsett om dom är fast i statlig skola på dagen eller om man bor i ett land där hemskolning är lagligt.

•Planera för ålderns höst, undvik att dra på dig skulder, förvänta dig ingen statlig pension, och se till att du har produktiva naturliga system på plats som kan förse dig och kommande generationer med mat och husrum.

•Gör dig oberoende av statligt godkända banker och centralbanker som förslavar samhällen genom att skapa pengar ur luft och sen kräva ränta på monopolpengarna dom skapat.

Ja, precis som ”svenskar” levt under tusentals år. För när staten inte längre kan livnära sig på samhällets och handelns livsskraft kommer den falla av som den blodigel den är. Men nu lever många av oss i Sverige, och att leva som om staten inte finns kan kännas svårt under den svenska regimen som stjäl 70% av din inkomst och utövar en totalitär kontroll över samhället och framför allt över dina barn.

Men… vad skulle hända om fler och fler människor i Sverige helt ignorerade välfärdsapparaten och började lösa sina egna problem inom familjen och inom det lokala samhället?

Vad skulle hända om folk gjorde sig allt mer oberoende av staten? Eftersom staten lever på att människor är beroende av den så är det inte långsökt att den med näbbar och klor kommer försöka motverka den frihet dessa människor skapar. Och när den gör det så kommer dess våldsamma natur att komma ut i dagsljuset.

När staten rövar bort dina barn för att du själv kan ge dom en bättre bildning än den fördummande offentliga skolan kan göra… När staten bekämpar dig för att du vägrar erkänna dess legitimitet eller spela med i deras pyramidspel kallat välfärdsstaten…

När staten med hjälp av det moderna prästerskapet, journalisterna, jagar och hänger ut enskilda individer vars världsbild och åsikter bryter mot de statligt godkända… När staten dör en långsam död för att svenskar inte längre behöver den… Då är friheten inte långt borta.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tilly - 18 juli 2014 18:38

DDT som folk sprutade överallt i mat och badade i förr i tiden, Nu idag vet man med självklarhet att det skapade Polio och annat skadligt....Asbest var något man byggde hus med förr och folk jobbade i det utan minsta tanke på dess skadlighet, Idag är...

Av Tilly - 8 maj 2014 20:38

Tänk om pengar hade styrt och kontrollerat allt här i världen! Tänk om det fanns en grupp män som skapade pengarna ur ingenting och kunde sätta andra människor i skuld till dessa män genom sitt pengaskapande? Vilken gudagåva det skulle vara att kunna...

Av Tilly - 2 april 2014 23:32


Jag har googlat och letat, ifrågasatt, Satt mig in om denna händelse på flashback och överallt för att få mer information och uppgifter. Men uppgifterna kring denna dödsmisshandel är väldigt otydliga och oklara och insåg att ingen verkar egentligen i...

Av Tilly - 19 mars 2014 06:23

Först och främst innan jag börjar vill jag poängtera att vår Media kontrolleras av Bilderberggruppen. Det är världens största maktorganisation, där världens mäktigaste människor träffas varje år i hemlighet och diskuterar sin agenda till en världsord...

Av Tilly - 18 mars 2014 18:00

Har ni någonsin funderat på varför det alltid är de mest kärleksfulla, empatiska och människors som vill ha fred och frihet på jorden som blir mördade eller råkar illa ut?...   Då ställer man sig även frågan hur det kommer det sig att dom som blir vå...

Ovido - Quiz & Flashcards